dilluns, 24 de març del 2014

PINTAR ÉS FÀCIL

Els Airless són equips elèctrics d'altra pressió sense aire, d'aquí ve el seu nom en anglès Air (aire) i less (sense). El que fa aquesta màquina es pulveritzar la pintura. Es ideal per l'aplicació de pintura en superfícies com sostres, parets, estructures, etc... 






Funcionen amb mangueres d'altra pressió amb una pistola d'aire que porta una "boquilla" amb un forat molt petit per on passa la pintura a altra pressió i surt pulveritzada.


  

Amb aquests aparells s'aconsegueix un alt rendiment, estalvi de pintura i de temps i un acabat perfecte. Es pot utilitzar tot tipus de pintures i és molt fàcil d'utilitzar.
L'acabat de la pintura és molt suau i sense imperfeccions ja que al sortir la pintura a altra pressió s'atomitza en partícules molt petites i uniformes, si s'utilitza brotxa o rodet el resultat no és tant bo. Al projectar-se la pintura aquesta té millor adherència que si ho fem amb el rodet i, per tant, la vida útil de la pintura és considerablement més llarga.




El preu d'aquests equips és elevat per a un ús domèstic ja que són eines per a professionals. Per això el més recomanable és el lloguer d'aquestes eines. El fet que amb aquest sistema de pintar s'estalvia molta pintura que si ho féssim amb rodet, compensa el que pot costar el lloguer de la màquina. A banda de l'estalvi de temps i que l'acabat és molt més bo i durader.
Grup Nicanor Mateu recomana aquest sistema per pintar i posa a la vostra disposició el lloguer d'Airless a molt bon preu.
Consulta'ns:

Més informació: 
973 14 31 97
nicmat@nicmat.eu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada