dimarts, 31 de gener del 2012




Una barra permanent es manté al seu lloc usant tornillos a cada extrem i s'instal·la de manera similar a una dutxa per a ancians o discapacitats. Aquests tornillos queden assegurats a la paret per tres o quatre cargols depenent del disseny de les barres. En alguns casos, simplement pots treure la barra aixecant-la del seu suport, i incorporar la  nova barra al lloc del vell usant el mateix suport. Hi han d'altres models que no fa falta atornillar-los directament a la paret preservant així les rajoles.






Si estàs reemplaçant la barra anterior i vols reemplaçar els tornillos igualment, feu servir els forats anteriors per posicionar als nous, però després fes-ni uns de nous per prevenir que caigui la barra. Si aquesta és una instal·lació nova, mesura el llarg de la cortina, i després mesura des de terra, marcant als dos costats de la paret i determinant la posició de la barra, per la allargada total. Quan posis la barra al seu lloc comprova-ho amb un nivella si esta toralment recte i marca-ho. Sempre consulta amb les instruccions que vinguin de fàbrica, no importa el simple que pugui ser el projecte que està duent a terme. Algunes vegades, els fabricants proveeixen alguns consells útils que poden fer el treball més lleuger. Com sempre, tingui molta cura quan utilitzeu una escala.



Cortina de Bany

Instal · lant un barral de tensió per la cortina del bany.
 El primer pas per instal·lar una nova barra de tensió per la cortina del bany és treure l'anterior. Per fer això, agafada la barra d'una punta i gentilment tira d'ella fins que es desenganxi de la paret. Quan treguis la barra anterior marca els llocs on estava per a poder col·locar-la a la mateixa altura.


Abans d'instal·lar la nova barra netega l'àrea i deixa que s'assequi completament. Una vegada que la paret estigui seca, treu la barra del seu paquet i manten-la en posició entre les obertures. Per qüestions d'embalatge, aquests Barres normalment es troben comprimides. Per poder estendre la barra gireu-la al sentit de les agulles del rellotge. La barra hauria de ser lleugerament més llarga que l'obertura o distància per a la qual es pretén col·locar. Fixeu-vos que quedi tensa i que no rellisqui. Si és massa llarga, gireu en el sentit invers de les agulles del rellotge, i llavors es farà més curt.

Afegeix la llegenda


El Bany
Una vegada que el barral tingui la mesura suficient que comprimiu un extrem i deixeu que s'instal·li al seu lloc corresponent. La barra hauria de quedar tensa. Quan quedi la barra segura instal·la els ganxos i la cortina.  

Amb això acabaras el procés.



Aquest es el primer post de nicmat.eu el Blog de BigMat Nicanor Mateu.
Data: 31/01/12

Deixeu el vostres comentaris i que es el que més us interessa, a continuació:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada